Featured Video Play Icon

Stiftelse af advisory board

David S. Permin og jeg har langt om længe fået tiltrukket de profiler vi mener der skal til ved dannelsen af vores nyoprettede advisory board. Det er personligt en kæmpe succes for os, og jeg glæder mig helt ekstremt til det arbejde der ligger forud for den beslutning som vi har taget.

Beslutningen om stiftelsen af et advisory-board har egentlig været ret nem, men at finde profilerne… ja det er en helt anden snak. Heldigvis har de alle 3 slået armene op og taget godt i mod vores tilbud. Og det i sig selv er en succes!

Det betyder også, at jeg allerede nu kan mærke hvordan 2021 kommer til at blive et vildt år. Et år hvor vi i replace kommer til at blive mere modne i måden vi driver virksomhed på, men også strukturelt i måden hvorpå vi tænker og agerer. Et år hvor drømme skal forvandles til virkelighed og et år hvor eksekveringen er i højsædet.
Et år hvor vi kommer til at give den hele armen – Pludseligt blev det seriøst, og det i sig selv er en kæmpe motivationsfaktor!

#replacedk #replace 2.0 #advisoryboard #vækst

Så følg med og stort velkommen til Pernille VestbergHenrik Horst og Søren Bjerregaard. Vi er glade og stolte over at have jer med ombord! 🙂

Det vigtigste for ham er, at servicen er i orden og at kunden får det, der bliver lovet. Han har igennem tiden været beskæftiget indenfor salg, service & ledelse, og er en passioneret og professionel leder med et solidt overblik. Mathias kan simpelthen ikke la’ være med at lægge mærke til, når noget kan gøres bedre, hvilket også har været en stor del af hans drivkraft til at få et større indblik i komplekse IT-løsninger.

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?