Praktikant kommunikation og markedsføring

Stilling: Praktikant
Jobtype: Praktik
Arbejdssted: Hjemmearbejde Kontorarbejde
Løn: Ulønnet
Periode: Ubestemt

Hvis du vil udvikle dig og have mere erfaring med content creation – så er du måske også vores nye praktikant?

Som praktikant hos replace vil du hurtigt opdage, at vi er en utraditionel arbejdsplads, der gør tingene lidt anderledes end alle andre og hvor læringskurven er stejl, men humøret højt! Vi har sjældent 2 dage der er ens og det sætter vi stor pris på, for det er nemlig med til at vække vores kreative sider til livs.

Opgaver og arbejdsområder

Som praktikant i replace vil du være med til at skulle skabe og kreere vores content-univers. Det indebærer bl.a. nyhedsbreve, blogindlæg, artikler, opslag til sociale medier og videoproduktion samt redigering.

Hvem er du?

Vi forventer, at du er en dygtig tekstforfatter med fejlfrie kundskaber indenfor dansk, samt at du kan formulere dig kort og præcist. Du kan arbejde selvstændigt, er kvalitetsbevidst og tager selv initiativ til nye opgaver – og du er ikke bange for at blive udfordret, og samtidig modtage feebdack på dit arbejde.

Vi stiller måske lidt høje krav, men forhåbentlig gør du også det samme til os; det er nemlig sådan vi sammen finder det bedste resultat. Du forventes ikke at kunne det hele fra starten af, men der forventes, at du går til opgaverne med opløftet pande, god energi og vil gøre dit til, at løse opgaven så godt som overhovedet muligt og på den måde udvikle dig.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har stor interesse for markedsføring, kommunikation og medier – og måske du allerede er  i gang med en videregående uddannelse inden for selv samme områder

Hvad kan vi tilbyde?

  • Et praktikophold i minimum 12 uger, på 30-37 timer pr. uge
  • Ansvar og indflydelse fra starten
  • Fleksible arbejdstider der tager hensyn til dit studie
  • Muligheden for at arbejde med kommercielle profiler i B2B-segmentet

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?