Modul 8: Afslutning

Bare rolig, det er ikke en test som du nu skal igennem! Tværtimod så er det blot lidt praktisk information. Vi ønsker nemlig, at gøre processen så gnidningsfri som overhovedet mulig og derfor har vi på denne side lavet en formular, som i 6 steps tager dig igennem de informationer, som vi har brug for, for at kunne komme i gang. Når formularen er udfyldt, har vi således styr på de de tekniske og administrative dele og du kan herefter blot læne dig tilbage med tanke på, at vi som udgangspunkt ikke skal forstyrre dig mere med denne del.

Skulle der være spørgsmål til formularen, er du naturligvis velkommen til at hive fat i din kontaktperson her hos os i replace.

Vi håber ligeledes, at dette lille “online-forløb” har været brugbart for dig, og at du fortsat føler dig i trygge hænder, nu hvor du gerne skulle vide lidt mere om hvem det er du har indgået et samarbejde med. Vi glæder os i hvert fald til at komme i gang og byder dig endnu engang velkommen til. Vi er stolte over, at måtte få lov til at arbejde med lige netop din virksomhed!

 

Find din nye elcykel

Skal vi ta' en snak?

Ring til os allerede i dag og lad os få taget en snak om potentialet i lige netop din virksomhed

Ring +45 53 604 604
Back to: Onboarding
CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?