Modul 7: Kunderne fortæller

Udfordringen:

Kunden havde et ønske om, at skabe mere opmærksomhed i lokalområdet,

Potentialet:

  • Derfor har replace hjulpet med at finde frem til den mest optimale måde at gøre dette på og…
  • Potentialet lå derfor i, at ændre den måde hvorpå virksomheden skulle repræsenteres. Her tænkes både på den visuelle såvel som den kommunikative del.

Resultatet:

  • Resultatet blev derfor en relancering af deres grafiske / trykte materialer og for, at virksomheden selv kunne eksekvere og effektuere uden brug af ekstern hjælp hver gang der skulle laves en ny brochure, er de blevet taget igennem en workshop, hvor de har lært selv at udskifte og ændre elementer i designskabelonerne.

Evaluering:

  • Evalueringen er, at (ejeren) nu føler, at de er ordentligt repræsenteret i lokalområdet og at kunderne også ser effekten af, at blive kommunikeret direkte til = i form af en mere personlig markedsføring.
  • Kunden udtaler; at det har været en fornøjelse at arbejde med replace under hele forløbet, fordi de hurtigt satte sig ind i behovene og gik strategisk til værks med målet om, at indfri et evt. uforløst potentiale i vores tilgang til, at erhverve nye kunder. Deres løsning om, at ændre vores måde at profilere os på, gav virkelig god mening og noget vi aldrig selv var kommet frem til. Vi er i dag stolte over, at personligheden er sat i højsædet og det kan vi virkelig mærke giver mening, når vi kommer i kontakt med kunderne.

Hvorfor skal man vælge replace?

  • Derfor har replace min varmeste anbefaling til de virksomhedsejere der ønsker at få bragt nye øjne i spil og dermed få kigget på hvordan man kan gøre tingene anderledes med henblik på, at gøre det bedre end i dag.
Find din nye elcykel

Skal vi ta' en snak?

Ring til os allerede i dag og lad os få taget en snak om potentialet i lige netop din virksomhed

Ring +45 53 604 604
Back to: Onboarding
CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?