Tid og sted?

Rette tid og sted?

Det nye år nærmer sig med lynets hast. Mange af os vælger at sætte såkaldte ”nytårsforsæt”. Det skal være med til at give en følelse af, at vi er på vej mod bedre tider. At vi vil forandre os og at de gamle vaner skal erstattes med nye. Spørgsmålet er bare, om vi til tider får sat os for store mål? Højt at flyve, langt at falde som man siger…

 

Nyd nu dine sejre!
Jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange jeg personligt glemmer, at give mig selv et skulderklap for de ting, som jeg opnår med stor succes. Nu skal der nødigt gå jantelov i den, men som mennesker tror jeg ofte, at vi glemmer hvad det er vi har opnået, førend vi er videre til noget nyt.

Lad mig tage dig med på en lille rejse, tilbage i tiden. Vi er i år 2012, året hvor jeg gik ud af folkeskolen. Gennemsnittet havde kun lige 7’tallet i sigte. Jeg havde altid fået at vide, at jeg var boglig stærk, en kvik dreng med hovedet skruet ”rigtigt” på. Men grundet adskillige timers fravær pga. sygdom måtte jeg sande, at karakterne ikke blev bedre. Efterfølgende havde jeg en smuttur forbi gymnasiet, før end jeg besluttede mig for at blive ansat i en større restuarationskæde, og få noget erhverhvserfaring. (Dette job ville jeg ikke have været foruden, men den historie, får du som læser en anden god gang.)

Som person har der altid været fart på. Mantraen har vist været ”Vi skal fremad, Vi skal opnå noget”. Men hvad havde jeg så travlt med? Ting tager tid og erfaring giver dig fundamentet til, at rykke videre.

 

Drivkræften i at arbejde
Kun to år senere, havde jeg kæmpet mig vejen op til en stilling som butikschef. Et ansvar man normalt ikke placerer på en person under 18 år. I jagten på min udefineret drøm sled jeg mig selv op og udgangen blev en opsigelse fra min egen side af. Jeg var nu uden job, masser af frihed til at gøre ”lige hvad jeg ville”, men drivkræften i at arbejde og udvikle mig selv, blev større og større, så jeg valgte at komme tilbage på skolebænken.

 

Måske du var et forkert sted?
I 2015 startede jeg på Niels Brock’s handelsgymnasie. En EUX med fokus på Handel. (Business-to-business). To år skulle det tage at gennemføre en uddannelse der normalt tager tre; for jeg skulle jo nødig tage den med ro. Der blev igen slidt og slæbt. Min motivation til at sidde på skolebænken var større end aldrig før. Jeg kunne via uddannelsen få lov til at blande erhvervserfaring med ”oldnordiske” modeller. Jeg har altid været nysgerrig og stilt spørgsmålstegn ved alt. Det er vel netop sådan, at man bliver klogere og udfordre den normale tankegang.

Så hvad har alt det her, at gøre med at du skal nyde dine sejre? Jo ser du. 2017 var året hvor jeg dimitterede fra Niels Brock med et snit på 10,3. Et resultat der ellers, få år forinden (på folkeskoleniveau) synes uopnåeligt. Karakterer er ikke alt, men lektionen her er. At hvis du befinder dig i de rette omgivelser, er intet uopnåeligt!

Nogle gange synes du måske at situationen er mørk og trist for ikke at sige nyttesløs, men jeg garanterer; der er en mening med det hele!

Dette var blot én af de sejre, som jeg tillader mig at fejre i år – Med det er der kun at sige rigtig godt nytår. Tak til alle som er med på rejsen. Værdsæt alt omkring dig.

 

Ta’ et skridt ad gangen!

 

Det vigtigste for ham er, at servicen er i orden og at kunden får det, der bliver lovet. Han har igennem tiden været beskæftiget indenfor salg, service & ledelse, og er en passioneret og professionel leder med et solidt overblik. Mathias kan simpelthen ikke la’ være med at lægge mærke til, når noget kan gøres bedre, hvilket også har været en stor del af hans drivkraft til at få et større indblik i komplekse IT-løsninger.

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?