Virksomhedens identitet på trykte materialer

Den professionelle identitet for din virksomhed skal genspejles i alt trykt markedsførings- og salgsmateriale. De trykte materialer er som regel store bannere, flyers/ brochurer, handouts, visitkort og messestande. Vi får tekst, fotos, grafik og design til at gå op i en højere enhed.

Fysisk markedsføring lever i bedste velgående

Dine virksomheds digitale og trykte identitet hænger meget tæt sammen. Når samspillet mellem de digitale og trykte produkter fungerer, så viser du netop hvor unik din virksomhed er, og at du adskiller dig fra dine konkurrenter. Vi er din sikre samarbejdspartner til at udvikle de trykte markedsføringsløsninger i overensstemmelse med din brandingstrategi.

Vælg din virksomheds trykte materialer med omhu

Flyers, brochurer…

Vi sætter rammen for de trykte materialer og den professionelle markedsføring i din virksomhed.

Sælgerens aftryk

Vi arbejder målrettet på at sikre, at vores kunder efterlader et topprofessionelt indtryk hos deres kunder.

Messestande

Vi har solid erfaring med at give en professionel frem-toning i alle aspekter, når din virksomhed er på messe.

Flyers, brochurer…

Din virksomheds trykte identitet er yderst vigtig, men du skal kun udvikle og bruge de trykte produkter, som virker bedst over for dine kundegrupper.

Hos os får du grundig sparring og rådgivning til at vælge de for dig helt rigtige virkemidler.

Mulighederne strækker sig fra
flyers, brochurer og profilfoldere over visitkort, handouts og kundemagasiner til omfattende bogformater og magasiner.

Sælgerens aftryk

Din virksomhed bliver bedømt på det materiale, som sælgeren efterlader efter besøget eller som kunderne får i hånden i din butik.

Det kan være når en bilsælger har solgt en bil og lige afleverer en flot flyer med sit visitkort og en såkaldt ”kom-godt-i gang-håndbog” indeni.

Ovenstående viser, at virksomheden har gennemtænkt kunderejsen lige fra første besøg til det afsluttende køb, og at kunden serviceres hele vejen.

Messestande

Hvis dit møde med kunder, mellemhandlere, samarbejdspartnere mv. er koncentreret på få årlige messer, så er det desto vigtigere, at din tilstedeværelse her er gennemsyret af professionalisme.

Det gælder både bannere, flag, merchandise (fx kuglepenne, bolcher og brevpapir), de ansattes tøj og ikke mindst de særlig udviklede materialer så som dybdegående magasiner, videomateriale på standen mv.

Vi starter med at afdække dit nuværende brand. Hvor stærkt af det? Hvad virker? Hvad kan forbedres?

Herefter rådgiver vi om en korrekt brandingstrategi for din virksomhed. Hvordan kan du vise, hvor du er unik? Hvordan kan du adskille dig fra dine konkurrenter?

Tilslut går vi i maskinrummet, hvor vi udvikler retningslinjer for nyt design og visuel identitet. Som kunde har du altid mulighed for at kigge med undervejs.

Nogle af vores cases

Øget salg med en ny visuel identitet for Birk & Neo

Beskyttet: Suveren går den digitale vej og bruger video til at kommunikere med deres medarbejdere  

CeriX fik optimeret deres grafiske identitet

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?