Connect med mig

Generel information

Navn
Mathias Brask

Titel
Kundeansvarlig

Erfaring
5 år

Uddannet
Niels Brock
EUX – Business

Født
1996

Har bl.a. arbejdet hos

  • Domino’s Pizza
  • Online Telemarketing
  • SuperBrugsen

Interesser

  • Cykling
  • Familie
  • Personlig udvikling
  • Afsætning
  • Ledelse

Baggrundsviden

Med en telefon i hånden og en computer under armen, sørger han for, at vores kunder altid føler sig godt behandlet.

Lidt om Mathias
Han sætter pris på samhørighed & gode relationer, til de mennesker han omgås med.

Det vigtigste for Mathias er, at servicen er i orden og at kunden får det, der bliver lovet. Han har igennem tiden været beskæftiget indenfor salg, service & ledelse, og er en passioneret og professionel leder med et solidt overblik.

Derudover så kan han simpelthen ikke la’ være med at lægge mærke til, når noget kan gøres bedre, hvilket også har været en stor del af drivkraften til at stifte egen virksomhed.

Anbefalinger

Han udviser et stort overblik, og han kan arbejde struktureret med både IT-relaterede, administrative og økonomiske problemfelter ud fra høje kvalitative normer.

Mathias har i min undervisning udvist et stort engagement og deltagelse i min undervisning, og ligger på et meget højt fagligt niveau. Han udviser stor matematisk og økonomisk forståelse, og har været blandt de mest faglige dygtige i klassen.

Som person er Mathias meget velovervejet og grundig. Han besidder stor evne til at tilegne sig viden, som han lykkes med at omsætte til praksis. Han fungerer godt i gruppearbejde, noget han viser i det tværfaglige projekt som er en del af pensum på uddannelsen; her bidrog Mathias konstruktivt og tog gerne lederskab og ansvar.
Ud fra ovenstående kan jeg naturligvis kun give Mathias mine varmeste anbefalinger!

Christer Stoltz | Underviser på Niels Brock
LinkedIn

Jeg har arbejdet sammen med Mathias i Bravo Computing. Derudover har jeg kendt ham i mere end 10 år. Mathias er en der tænker i problemløsende baner for hans kunder samt går det ekstra stykke der er nødvendigt for at komme i mål. Med Mathias ansat er du et stykke tættere på succes med hans innovative tankegang.

Daniel Kyei-Ofori | Steward hos Thomas Cook
LinkedIn

Jeg har efterhånden samarbejdet med Mathias i en længere periode, hvor han har stået for at udvikle og vedligeholde flere af mine webshops. Mathias udfører fantastisk rådgivning og arbejde, med viljen til at lykkedes med hvad han laver. Når man samarbejder med Mathias føler man sig i de bedste hænder.

Mine varmeste anbefalinger!

Martin Windelborg | Partner i BYIC
LinkedIn

Mathias havde et stort mentalt overskud og lysten til at drive butikken frem. Som person havde han viljen til at nå sine ambitiøse mål for butikken. Han havde stor fokus på hvert enkelt led i virksomheden og gik meget analyserende og detaljeorienteret til værks for, at forbedre områderne, og dette med gode resultater til følge. Derudover var Mathias god til at motivere sine medarbejdere og til at tilpasse sig de enkelte medarbejderes behov og ønsker, sådan at de præsterede bedst muligt.

Jonas Østerfelt | Internship Marketing hos F.C. København
LinkedIn

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?