Mail dp@replace.dk Telefon (+45) 42 72 95 00

Connect med mig

Generel information

Navn
David S. Permin

Titel
UX designer & partner

Erfaring
8 år

Uddannet
Mediegrafiker

Født
1989

Har bl.a. arbejdet hos

  • Graphic Moments
  • Reborn Inc.
  • Identitøren
  • Meyer Bukdahl
  • Identity Provided
  • Boost Danmark

Baggrundsviden

Via sin kreative tilgang og store fokus på strategisk design, formår han at hjælpe vores kunder med at visualisere deres budskab.

Lidt om mig
Jeg motiveres af at arbejde med virksomheder, der ønsker at gøre en forskel. Derfor handler det for mig ikke kun om at skabe noget lækkert men også funktionelt design.

Det handler om at kunne skabe helstøbte kundeoplevelser. Med det mener jeg, at man skal gå kritisk til værks. Oftest bryder jeg eksisterende koncepter ned, med det formål at opbygge dem igen, på den mest hensigtsmæssige måde.

Alt for ofte ser jeg nemlig virksomheder der prøver, at sende flere budskaber på én gang, til adskillige målgrupper. Det er en hårfin balance at mestre denne del og det er lige netop hvad jeg hjælper med.
Venner, familie og endda kunder beskriver mig nok mest som en arbejdshest – jeg kalder det passion. For jeg kan li’ hvad jeg laver og jeg vil endda også sige; at jeg elsker det.

Igennem årene har jeg tillært mig viden fra nogle af de DK’s dygtigste mediebureauer, hvorfor jeg i dag, udover design, beskæftiger mig med strategier der skaber genkendelighed.

Anbefalinger

Det fine ved David er at han fanger hvad man ønsker at få lavet, og det kræver ikke mange forklaringer. Dernæst er det et rigtig flot stykke arbejde der bliver hurtigt leveret.

Jeg har haft og har stadig fornøjelsen af at arbejde sammen med David i forbindelse med div. Grafiske opgaver. Det fine ved David er at han fanger hvad man ønsker at få lavet, og det kræver ikke mange forklaringer. Dernæst er det et rigtig flot stykke arbejde der bliver hurtigt leveret. Jeg kan kun give David min allerstørste anbefaling.

Berit Jørgesen | Nellemann A/S
LinkedIn

Kan varmt anbefale David til grafiske opgaver og design!

Har igennem flere år haft et samarbejde med David og har altid været fuldt tilfreds. David har virkelig flair for, hvad der ser godt ud på forskellige medier, og hvordan virksomhedens brand respekteres og fremhæves.

Peter Lous | Nellemann Leasing
LinkedIn

Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med David i Boostdanmark og efterfølgende også i andre situationer. David er meget engageret, ansvarsbevidst og kreativ. Som kreativ/grafiker er David perfektionistisk, har et godt øje for design og er en “master” i alle kreative værktøjer som photoshop, illustrationer og indesign.

Jeg kan varmt anbefale David til alle typer af kreative projekter.

John Risør Hansen | Learningbank
LinkedIn

I was happy to offer David an apprenticeship at my design agency IDentity Provided and it was a no brainer to hire him as our lead graphic designer when he finished the education. David is meticulous, organized and a very skilled designer providing superb visual identities across media.

Mikael Brandrup | Artist Mikael B. Inc.
LinkedIn

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?