Sammen skaber vi en lysere fremtid

Vi gør vores for at sikre en så grøn virksomhed som mulig og derfor anvender vi bl.a. de mest opdaterede IT-systemer der er med til at mindske forbruget af materialer såsom papir, blæk og andre engangsmaterialer. Vi er hovedsageligt en service-virksomhed med et digitalt mindset og derfor tilbydes vores produkter i en virtuel version og er dermed med til at skåne miljøet.

2017

Formindskelse af behovet for print

2018

Tilbydelse af praktikplads

2019

Overgå til papirløs virksomhed

2020

Hjælp til NGO virksomheder

2021

Medarbejdere på overenskomst

Som virksomhed har vi også et socialt ansvar

Fokus på fællesskabet

Vi stræber efter at være en virksomhed der sikrer at medarbejderne har et behageligt arbejdsmiljø. På samme tid er vi en virksomhed med højt til loftet, hvor alle har noget at skulle sige og humoren er en vigtig del af vores hverdag.

Vores succes afspejler sig i vores arbejde netop fordi vi sammen står stærkest og vi i fællesskab, kan skabe positive resultater. Vi tager hånd om vores kolleger og vores miljø!

Vores stræben efter at være den bedste arbejdsplads, der også gør sit for at beskytte miljøet er noget af det der gør replace til det vi ser i dag.

Vi skaber kvalitet med brugen af dansk arbejdskraft

Ordentlige arbejdsforhold er en del af vores DNA

Produktion & miljø er noget der står os utrolig nært

Alle personer har noget at byde på!

Vi tror oprigtigt på, at nøglen til succes ligger i menneskets forskellighed. En rummelig arbedsplads, hvor vi som en enhed, aktivt støtter op om den enkelte kollega og giver plads til specielle behov.

Derfor har vi også valgt, at indskrive ordentlige arbejdsforhold, som en del af vores DNA. Det dækker over noget så basalt som f.eks hæve sænkeborde, fleksible mødetider og som førnævnt, gode kollegaer. Alt sammen med et fokus på at være en samfundsansvarlig virksomhed.

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?