replace udviklede en helt ny visuel identitet

  • Digital
  • Identitet
  • Strategi
  • Tryk

Letsstudy  er en portal for online lektiehjælp til folkeskole- og gymnasieelever. De havde brug for at få udviklet en klar visuel identitet både til online brug og til forskelige roll-ups og handouts. De valgte replace til opgaven, fordi vi kunne være med hele vejen lige fra at udvikle et logo, vælge farver, designe hjemmesiden og selv ordlyden på flere af deres services blev forbedret efter replace havde været igennem dem.

En ny gennemgående designlinje til alle produkter

Letsstudys hjemmeside  blev redefineret med de rigtige menupunkter og en klar designlinje. Den grønne farve, som er med til at give logoet et klart udtryk går også igen på hjemmesiden og alle de fysiske materialer.

Logo Letsstudy

Samarbejdet i faser

Ethvert samarbejde beror altid på et godt fundament. Læs nedenfor og bliv klogere på, hvordan vi greb opgaven an og hvilken løsning vi kom frem til.

Letsstudy ønskede en ny hjemmeside, et logo, nye farver, ny kunderejse på sitet, nyt design til fysiske materialer – ja kort sagt en helt ny visuel identitet.

Vi skulle skabe en helt ny unik linje i Letsstudys visuelle kommunikation, som de kunne bruge hele vejen igennem til både online og fysisk markedsføring.

Vi valgte at splitte hele den eksisterende profil helt op, se på alle delene og få den samlet i en ny sammenhængende designlinje.

Rabii fra Letsstudy fortæller at logoet sidder lige i øjet

”Jeg er virkelig glad for det logo, replace lavede til os. Det sidder lige i øjet – sammen med alt det andet og ikke mindst den sparring, jeg fik undervejs. Helt uundværlig.”

Rabii EsteitieLetsstudy

Rabii Esteitie

CVR: 39 13 19 86

Log in with your credentials

Forgot your details?