• Kunde Nellemann Leasing
  • Kategori Digital, Tryk, Strategi

replace skabte en helt unik profil, der emmer af eksklusivitet

Nellemann Leasing er specialiseret i leasing af luksusbiler af mærkerne Audi, Aston Martin, Porche med videre. Deres kundegrupper er yderst kvalitetsbevidste, og derfor havde firmaet brug for en ny profil, der netop kunne signalere eksklusivitet og værdi for pengene. Den opgave kunne vi løse for dem, og vi endte med at levere hele deres grafiske profil til både digitale og trykte produkter.

logo nellemannleasing

Samarbejdet blev en helstøbt oplevelse

Nellemann Leasing fik en lækker ny visuel identitet, som vi udviklede med deres kunder for øje. Derfor blev hele designlinjen holdt i en enkel farvetoning, hvor call-to-action knapperne adskilte sig og hvor alt var målrettet kunderejsen. I dag er Nellemann Leasing netop kendt for at turde adskille sig, og de står for at være nytænkende og henvender sig målrettet og præcist til deres kundegrupper.

Peter Lous

replace var det perfekte match for os

”I replace fandt vi et bureau, som udførte alle opgaver til perfektion. De var yderst fleksible i forhold til alle deadlines og fik skabt lige netop den visuelle identitet, vi ønskede os. De får mine varmeste anbefalinger.”

Peter LousNellemann Leasing

Opgaven

Kunden ønskede en ny visuel identitet, som klart kunne adskille deres leasing af luksusbiler fra de mange andre spillere i bilbranchen. De ville differentiere sig  og være nytænkende i en ellers traditionel og konservativ branche.

Udfordringen

Det var vigtigt, at få skabt en stærk visuel differentiering for kunden og samtidig skulle processen omkring indtastning af annoncer automatiseres.

Løsningen

Vi valgte at gå radikalt til værks og fik udarbejdet en helt unik designlinje, som ikke før var set i bilbranchen. Samtidig sparede vi kunden for en masse administrativt arbejde, idet vi fik automatiseret opsætningen af deres annoncer.

David S. Permin

Grafikeren
David

Med sin kreative tilgang til opgaven og store fokus på strategisk design, formåede David at visualisere budskabet fra Nellemann Leasing lige præcist som kunden ønskede det.

Læs mere

Case præsentation af Nellemannleasing

Log in with your credentials

Forgot your details?